Χρήσεις γης: Ψήφιση σε συνεδρίαση με επεισόδια

Αγνώστου ακριβούς περιεχομένου νέες χρήσεις γης κατά μήκος των βασικών οδικών αξόνων του Αμαρουσίου ψηφίσθηκαν χθες από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24ης Φεβρουαρίου. Προηγουμένως σύσσωμη η αντιπολίτευση είχε αποχωρήσει εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για ξυλοδαρμό πολιτών και για βιαία απόσπαση κάμερας δημοσιογράφου μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα παραπάνω συνέβησαν υπό τα όμματα σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των δημοτικών φρουρών, οι οποίοι ουδέν έπραξαν για να προστατεύσουν τους δερόμενους πολίτες και την δημοσιογράφο. Από τα θύματα της επίθεσης κατετέθησαν μηνύσεις.

Κατά την συνεδρίαση παρουσιάσθηκαν αφ’ ενός μεν οι χρήσεις που εκπόνησε ο μελετητής κ. Τσαγκαράτος, (αρχιτέκτων του Μώλλ και επί 15ετίαν στενός συνεργάτης του πρώην Δημάρχου κ. Π. Τζανίκου), αφ΄ ετέρου άλλη, “πολιτική πρόταση” του Δημάρχου κ. Πατούλη, που εμφανίσθηκε ηπιότερη της πρώτης, αλλά που δεν είχε υποστεί καμμία τεχνοκρατική επεξεργασία και άρα, δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να ψηφισθεί. Έτσι ψηφίσθηκε η άγνωστη τελική εκδοχή της μελέτης Τσαγκαράτου και η “πολιτική” πρόταση Πατούλη αφέθηκε απλώς να ενεργήσει επικοινωνιακώς. Όσο για τον διάλογο με τους συλλόγους αυτός είχε επίσης επικοινωνιακό χαρακτήρα, αφού ποτέ δεν εδόθησαν ούτε τα σήμερα νομικώς ισχύοντα, ούτε άλλωστε και τα τελικώς ψηφισθέντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.