Υπέργεια γέφυρα επί της Κηφισίας

    Κάτοψη της υπέργειας γέφυρας που παρουσίασε το 2003 η δημοτική αρχή του Αμαρουσίου. Και τα δύο μέρη της κείνται σε περιουσία του Κληροδοτήματος Συγγρού! Πατήστε για να μεγεθύνετε.

 

 

 

 

 

 

 

Υπέργεια κυκλική γέφυρα, πλάτους 3μ., πάνω από την Κηφισίας, συνδέουσα το σημερινό πάρκινγκ απέναντι από τα σχολεία του Αμαρουσίου με το απέναντι δάσος, παρουσίασε ο Δήμος Αμαρουσίου σε έκθεση στο Δημαρχείο. Και τα δύο μέρη της γεφύρας κείνται επί περιουσίας του Κληροδοτήματος Συγγρού. Το αριστερό, μάλιστα, εξ αυτών (σημερινό πάρκινγκ βορείως της Πλατείας Ηρώων) διεκδικείται εδώ και χρόνια από τον Δήμο, ο οποίος σχεδιάζει εκεί την κατασκευή υπογείου πάρκινγκ, χωρίς κάν να λογαριάζει το ότι ο χώρος δεν τού ανήκει.

Όπως πάντα, στα χαρτιά τα πάντα εμφανίζονται καταπράσινο. Πιστεύει κανείς ότι θα υπάρξουν ποτέ τέτοια θαλερά δένδρα κάτω από μία γέφυρα και πάνω από την τσιμεντένια στέγη ενός πάρκινγκ;

    Η σχεδιαζόμενη γέφυρα σε προοπτική. Ως συνήθως, στα σχέδια ο χώρος εμφανίζεται γεμάτος δέντρα…. Πατήστε για να μεγεθύνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.