Στο στόχαστρο βρίσκεται για ακόμα μία φορά το Δάσος Συγγρού!

Κι ενώ τα προβλήματα συσσωρεύονται επικίνδυνα για το κληροδότημα και το Δάσος Συγγρού, η πρόεδρος Άννα Μαρία Γιάντση προτιμά να διοικεί(;!) από την Θεσσαλονίκη αρνούμενη να απαντήσει στις επιστολές και στο αίτημα μας για να μας συναντήσει.
Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια παρουσίας του συλλόγου μας αντιμετωπίζουμε τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά από πρόεδρο του ΙΓΕ.
Η κα Άννα Μαρία Γιάντση θα πρέπει να μάθει να διοικεί πιο επιδέξια ένα κληροδότημα που χρειάζεται να έχει στενή συνεργασία τόσο με τους δήμους Αμαρουσίου και Κηφισιάς, όσο και με τις εθελοντικές ομάδες που το στηρίζουν.
Το έργο και η συνεισφορά των «Φίλων του Δάσους Συγγρού» και της Εθελοντικής Πρωτοβουλίας είναι γνωστό κι έχει εκτιμηθεί όλα αυτά τα χρόνια και από τους δήμους και από την Περιφέρεια και από τις προηγούμενες διοικήσεις του ΙΓΕ.
Η νοοτροπία της κας Γιάντση είναι πρωτόγνωρη αλλά και επικίνδυνη πλέον, τόσο για το δάσος όσο και για την ίδια την ύπαρξη του κληροδοτήματος.
Παρακαλούμε το Υπουργείο να μην κωφεύει άλλο, επειδή δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον κ. Καμμένο, γιατί όλοι οι κάτοικοι των βορείων προαστίων είμαστε πολύ φιλύποπτοι απέναντι στις “φωτιές που καίνε… δάση και κληροδοτήματα…”
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο!
http://enypografa.gr/?p=156750