Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών αποφάσισε να τελέσει νέο κύκλο σεμιναρίων για ποικίλα αγροτικά θέματα, ξεκινώντας το Σεπτέμβριο του 2013 και κλείνοντας τον Ιανουάριο του 2014.
Ξεκινούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ οι εγγραφές!

2 & 3 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τα τμήματα Μελισσοκομίας
4 & 5 Σεπτεμβρίου (και μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός
εκπαιδευομένων) τα υπόλοιπα σεμινάρια.

Το υψηλό επίπεδο σεμιναρίων προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, γι’ αυτό προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν από νωρίς!
Ο βασικός όρος συμμετοχής άλλωστε έγκειται στη σειρά προτεραιότητας. Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα θα καλυφθεί από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο Ινστιτούτο, να παραλάβουν την αριθμημένη αίτηση και να καταβάλλουν το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα τους δοθεί) εντός της ημέρας.
Τέλος, πρέπει να προσκομισθεί στο Ινστιτούτο η αίτηση, συνοδευόμενη από το αποδεικτικό κατάθεσης για να ισχύει η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο τμήμα.
Πρέπει ακόμη να ληφθεί υπ’ όψιν ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε 2 το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο).

Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν ευρύ φάσμα αγροτικών ασχολιών-εργασιών.
Με ενδιαφέρον αναμένουμε την έναρξη του σεμιναρίου μελισσοκομίας, μιας και κάθε φορά μας συναρπάζει!
Τα προγράμματα έχουν εμπλουτιστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συμπεριλαμβάνοντας σεμινάρια εκτροφής σαλιγκαριών, φυτοθεραπείας, καλλιέργειας μανιταριών, υδροπονίας  και άλλα πολλά!

Εμείς θεωρούμε ότι αξίζει πραγματικά η συμμετοχή όποιου αγαπάει την ενασχόληση με τη φύση, αλλά και εκείνων που θέλουν να έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία και ας μην έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν.

Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές σε σχέση με αυτά που προσφέρονται!
(Το κόστος τους κυμαίνεται από 110 έως 400 ευρώ ανάλογα με το αντικείμενο.)

Τα σεμινάρια χωρίζονται σε ταχύρρυθμα (60 & 80 ωρών) και βραχείας διάρκειας (120 ωρών) πρωινά και απογευματινά.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. του ΙΓΕ 210-8083312
Καθώς και στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.ige.gr/?p=876

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.