Μία ανιπυρική περίοδος που κύλισε ομαλά…Χωρίς να λείπουν τα γνωστά “παρατράγουδα” των ανυπάκουων!

Η αντιπυρική περίοδος κύλισε ομαλά αυτή τη χρονιά για το Κτήμα Συγγρού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρχαν τα συνήθη προβλήματα.Πολλοί ήταν και φέτος οι “ανυπάκουοι” επισκέπτες που τις μέρες υψηλής επικινδυνότητας δεν συμμορφώθηκαν ως προς τους κανονισμούς του Ι.Γ.Ε. με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν το έργο τόσο των εθελοντών όσο και του Ινστιτούτου.

«Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού», πιστοί στο καθήκον μας συμμετείχαμε και φέτος στην Πυροφύλαξη του Δασοκτήματος.Με την υδροφόρα μας αλλά και ως πεζοί κάναμε καθημερινά περιπολίες σε όλη την έκταση του Κτήματος Συγγρού και ταυτόχρονα ενημερώναμε καθημερινά, το κοινό τόσο στην  ιστοσελίδα μας www.dasosygrou.gr αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook, εάν το Δάσος θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟ ή ΚΛΕΙΣΤΟ, δίνοντας και όποια σχετική πληροφορία χρειαζόταν.Σκοπός μας είναι η προστασία και η διαφύλαξη του Κτήματος Συγγρού, αλλά και η ενημέρωση των ανθρώπων που το αγαπούν και το επισκέπτονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.