ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2007

Τρεις φωτιές κατά μήκος του δρόμου που συνδέει την πύλη του Δάσους Συγγρού απέναντι από την Microsoft με το Κτήμα Καρέλλα. Σε διαγωνισμό του 2003 για την εμπορική αξιοποίηση του Κτήματος Καρέλλα αναφέρεται ως μειονέκτημα του κτήματος το ότι η πρόσβαση σ’ αυτό γίνεται μέσω δευτερευουσών οδών κατοικίας (minor residential streets).

Σάββατο, 4 Αυγούστου, 15:40 το μεσημέρι, εκδηλώθηκε πυρκαϊά στο Δάσος Συγγρού πολύ κοντά στην Λ. Κηφισίας στο ύψος της Microsoft. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολιτών που έσπευσαν αμέσως επί τόπου, η φωτιά προήλθε από φωτοβολίδα που ερρίφθη κατά πάσα πιθανότητα από την Λ. Κηφισίας.Η φωτιά σβήσθηκε από πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Αμαρουσίου και της Πυροσβεστικής. Οι ζημίες που προξενήθηκαν ήσαν αμελητέες.

Είναι η δεύτερη φωτιά που εκδηλώνεται στο Δάσος Συγγρού φέτος. Η πρώτη είχε εκδηλωθεί στις 27 Ιουνίου, την ημέρα που ξέσπασε και η φωτιά που έκαψε την Πάρνηθα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.