Καθαρίζουμε όλη την Ελλάδα σε μια μέρα!

Δυναμικότατη ήταν η συμμετοχή αλλά και η χαρά και το κέφι των Εθελοντών του Ηλιάνθου, της Εθελοντικής Πρωτοβουλίας και των Φίλων του Δάσους Συγγρού στην Πανελλήνια Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού “Let’s Do It Greece, 29 Απριλίου 2012”.

Το σημείο που είχε επιλεγεί να επέμβουμε ήταν η οδός Ευκαλύπτων, στο Μαρούσι, έξω από τη μάντρα του Δάσους Συγγρού. Ο λόγος που είχαμε επιλέξει το δρόμο αυτόν είναι γιατί η θέα που παρουσιάζει είναι τόσο θλιβερή από άποψη καθαριότητας όσο και ενδεικτική της αδιαφορίας του μέσου πολίτη και ιδιαίτερα των αυτοκινητιστών που κατηφορίζοντας το δρόμο δεν διστάζουν να πετάξουν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους τα πλαστικά ποτήρια του καφέ ή τα μπουκαλάκια των νερών που πίνουν.

Καταφέραμε να μαζέψουμε 62 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων για τις οποίες είμαστε πολύ υπερήφανοι. Το έργο ήταν ιδιαίτερα επίπονο αλλά η χαρά της συμμετοχής και της συνεργασίας μεγάλη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία βέβαια αδικεί τους συμμετέχοντες που ήσαν πάνω από 35!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους μας και ευχόμαστε την επόμενη φορά να χρειασθούν λιγότερες σακούλες!!!!

(περισσότερες φωτογραφίες gallery “Let’s do it greece”)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.