Από τον Ιούνιο του 2013 το έργο μας έγινε πιο ολοκληρωμένο καθώς αποκτήσαμε την υδροφόρα μας!

Η πυροφύλαξη είναι για το Σύλλογό μας μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες που αφορά στην προστασία του Δάσους. Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, που είναι μεγαλύτεροι οι δείκτες επικινδυνότητας, φροντίζουμε να έχουμε συχνές βάρδιες πρόληψης.

Από τον Ιούνιο του 2013 το έργο μας έγινε πιο ολοκληρωμένο καθώς αποκτήσαμε τη νέα μας υδροφόρα, μέσω μιας ευγενούς δωρεάς (Δ. Κοπελούζου). Με μεγάλη μας χαρά εκτός από τις γνωστές περιπολίες μας ως πεζοί, φορώντας πάντα τα γιλέκα μας ούτως ώστε να γινόμαστε αντιληπτοί, συμπεριλάβαμε και περιπολίες με την υδροφόρα που αποτέλεσε ένα λειτουργικό μέσο πρόληψης αλλά συνάμα γρήγορης και αποτελεσματικής λύσης σε περίπτωση ανάγκης. Είχαμε ανάγκη από ένα όχημα ευέλικτο που θα μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα σε ενδεχόμενο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Φυσικά το όχημα αυτό που έχουμε ειδικά μελετήσει, το χειμώνα μετατρέπεται σε ένα απλό φορτηγάκι που χρησιμεύει στις δενδροφυτεύσεις μας και εξυπηρετεί ως μέσον μεταφοράς, μέσα στο δάσος, τόσο εμάς όσο και το ΙΓΕ.

Βασιλική Πατρινού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.