Ερώτηση Α. Μπρέγιαννη για τα νερά της Βίλλας Φιλντισάκου

Ασταμάτητη διαρροή

 Κανένα ευχάριστο νέο δεν προέκυψε από την ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  Αλέξανδρου  Μπρέγιαννη προς τη διοίκηση για την επί 10 χρόνια συνεχή διαρροή υδάτων από τον υδροφόρο ορίζοντα στη βίλα Φιλντισάκου (αλλιώς γνωστή ως το κτήριο της INTERAMERICAN, επί  της Λ. Κηφισιάς, στο ύψος του δάσους Συγγρού). Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και ο δημοτικός σύμβουλος  Στέφανος  Τσιπουράκης ενημέρωσαν ότι «τόσο το υφιστάμενο νομικό κενό, όσο και η αδιάλλακτη στάση του ιδιοκτήτη του ακινήτου, που δεν το παραχωρεί, δεν μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε κανένα από τα σχέδιά μας, όπως για παράδειγμα την κατασκευή κάποιας δεξαμενής ή δικτύου ύδρευσης, με βάση αυτά τα νερά».

Πρόσθεσαν, δε, ότι  «αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη η εκπόνηση μελέτης και πραγματικά είναι ευπρόσδεκτη κάθε ιδέα για να σταματήσει αυτό το διαρκές οικολογικό έγκλημα, που προξενήθηκε από κάποια έργα πριν χρόνια».

Και είναι κρίμα από τον θεό πραγματικά…

Αμαρυσία 2 Ιουνίου 2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.