Εορτασμός 110 χρόνων Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων λειουργίας του, διοργάνωσε στις 18 Σεπτεμβρίου μια σεμνή, σοβαρή αλλά άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο: «Ελληνική Γεωργική Εταιρεία – Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών 110 Χρόνια».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Συγγρού, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης και οι δήμαρχοι Αμαρουσίου και Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιώργος Πατούλης και Δημήτρης Φωκιανός. Εκ μέρους του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ Βαρδή Βαρδινογιάννη παραβρέθηκε η διευθύντρια του γραφείου του κ. Μανώλη, η οποία και παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα, η οποία της απονεμήθηκε, λόγω της προσφοράς του Έλληνα επιχειρηματία στην εταιρία ενός Πυροσβεστικού οχήματος.

Τις αναμνηστικές πλακέτες και τους επαίνους (βραβεύθηκαν και οι δύο παρόντες δήμαρχοι) απένειμαν οι κ.κ.Καζακόπουλος Λεωνίδας,διδάκτωρ γεωπόνος, Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος, Οικονόμου – Αντώνακα Γαρυφαλιά, διδάκτωρ γεωπόνος, Επίκουρος Καθηγήτρια Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος, Φιλιππούσης Αντώνιος, διδάκτωρ γεωπόνος, μέλος και Ζαννής Ευάγγελος, μέλος.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη βράβευση της προέδρου των Φίλων του Δάσους Συγγρού, κας Χρ. Θεοδωρακοπούλου από την αντιπρόεδρο Γ. Αντώνακα. Τον διευθυντή του ΙΓΕ κ. Γ. Μπαλωτή, τη παραλαβή αναμνηστικής πλακέτας από την κα Μανώλη, εκπρόσωπου του κ. Β.Βαρδινογιάννη, τη βράβευση του δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τον πρόεδρο του ΙΓΕ κ. Λ.Καζακόπουλου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθηγητή Αθανάσιος Τσαυτάρη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.