Οι προσπάθειες των “Φίλων του Δάσους Συγγρού” δεν σταματούν ποτέ!

Πολύ ευχάριστα τα νέα από την περιφέρεια Αττικής!

Η χαρά είναι τεράστια όταν μάλιστα βρίσκουν τέτοια ανταπόκριση. Το αίτημά μας έγινε δεκτό! Ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος σε συνάντηση που είχε με τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), Γιώργο Μπαλωτή και την πρόεδρο του Συλλόγου μας Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, ανακοίνωσε την ένταξη έργου ύψους 100 χιλιάδων ευρώ στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής 2014-2015 με τίτλο «Μετασκευή χώρων του Πύργου Κτήματος Συγγρού σε Κέντρο Αγροτικής Εκπαίδευσης».karameros-kentro-agrotikis-ekpaidefsis

Σε εποχές τόσο δύσκολες όσο η σημερινή, η στήριξη της περιφέρειας δίνει ανάσα ζωής στο Κληροδότημα, και σε μας κουράγιο να συνεχίσουμε το μεγαλόπνοο έργο που έχουμε αναλάβει : την ανασύσταση της Γεωργικής Βιβλιοθήκης.

Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργο Καραμέρο που θέλησε, έμπρακτα, να υποστηρίξει το Δασόκτημα Συγγρού αλλά και το τεράστιο σε σημασία έργο του Κληροδοτήματος.

(Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο)

http://enypografa.gr/100-%CF%87%CE%B9%CE%BB-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.