Ανανέωση θητείας Δ.Σ. του Ι.Γ.Ε.

Με εξαίρεση την απομάκρυνση του πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Π. Τζανίκου και της αναπληρώτριάς του κ. Αναστασιάδου, το τρέχον Δ.Σ. του ΙΓΕ λαμβάνει από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κοντό, νέα εντολή να διοικήσει το Ινστιτούτο. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Υ..Ο.Δ.Δ. 126/2008.

Στην θέση του κ. Τζανίκου αναλαμβάνει ο νυν Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γ. Πατούλης με αντικαταστάση του τον Δημ. Σύμβουλο, κ. Σ. Τσιπουράκη. Αμφότεροι είναι ιατροί.

Επίσης τον συνταξιοδοτηθέντα καθηγητή του ΓΠΑ, κ. Ι. Χρονόπουλο αντικαθιστά η κυρία Χρονοπούλου-Σερέλη Αικατερίνη, επίσης καθηγήτρια του ΓΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τζανίκος είχε απομακρυνθεί από το δημαρχιακό αξίωμα από τις αρχές του 2007, εν τούτοις παρέμενε στο ΙΓΕ, παρά την γραπτή δήλωση του κ. Πατούλη ότι τον αντικαθιστούσε ήδη από τον Μάϊο του 2007. Εν τοις πράγμασι, τους τρεις Δημάρχους συνήθως εκπροσωπούν στα ΔΣ του Ι.Γ.Ε. οι αναπληρωτές τους, εν προκειμένω οι κ. κ. Τσιπουράκης, Κεφαλά και Κοσμοπούλου.

Η διάρκεια της θητείας του ΔΣ λήγει τον Μάρτιο του 2009.

Το νέο ΔΣ συνεδρίασε παρουσία και των δύο Δημάρχων και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.