Το Ι.Γ.Ε. αλλάζει πρόεδρο ξανά…!

Η προεδρεία του Ι.Γ.Ε. άλλαξε πρόσφατα. Τον κ. Αθανάσιο Σαπουνά διαδέχθηκε η Δασολόγος, Περιβαλλοντολόγος, αντιπρόεδρος μέχρι πρότινος του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων),  Άννα Μαρία Γιάντση.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, η πρόεδρος του συλλόγου μας κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου και η γραμματέας κα Καλλιόπη Μητρογώγου συνάντησαν την πρόεδρο του Ι.Γ.Ε., για να την συγχαρούν στα νέα της καθήκοντα και να την ενημερώσουν για την δωδεκαετή δράση των «Φίλων του Δάσους Συγγρού», και για όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία, την ανάδειξη και ενίσχυση του κληροδοτήματος.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΓΕ 20151029 (4)
Η πρόεδρος από την μεριά της ευχαρίστησε το σύλλογο για την ουσιαστική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και μας διαβεβαίωσε, καθ’ ότι κι εκείνη έχει εργαστεί στον εθελοντισμό, ότι θα στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειές μας.

«Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» της ευχόμαστε εγκάρδια «καλή θητεία» και ευελπιστούμε πως η αγάπη της για το περιβάλλον να αποδώσει σύντομα καρπούς και να αναζωογονήσει τόσο το Δάσος μας όσο και το Κληροδότημα.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.