Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές/βελτιώσεις στα φανάρια επί της Λεωφόρου Κηφισίας ,στο ύψος του Δάσους Συγγρού.

Συγκεκριμένα στο σηματοδοτούμενο κόμβο (διπλό φανάρι Λ. Κηφισίας-Αθήνας θα αυξηθεί ο χρόνος πρασίνου για τους πεζούς τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες στο νότιο κλάδο (κάτω διάβαση).

unnamed-1347-300x336Ένα μέτρο που αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Αμαρουσίου, των επισκεπτών του Δάσους Συγγρού αλλά και των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων για την ασφαλέστερη διέλευση των πεζών στο σημείο αυτό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Προτεραιότητα μας είναι οι πεζοί. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά παρεμβάσεων που θα ακολουθήσουν σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Κηφισίας».

Ο Δήμος Αμαρουσίου φαίνεται να είναι σύμφωνος με αυτές τις παρεμβάσεις. Τονίζοντας πώς πρόκειται για ένα πρώτο θετικό βήμα, ένα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν για την επίλυση του ζητήματος αυτού.

Για να δείτε όλα τα μέτρα και όλες τις αλλαγές των φαναριών επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.voreini.gr/2015/03/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.