Αίτημα 37 συλλόγων να κατεδαφισθεί το προσκοπικό αυθαίρετο.

Οι δύο εμπρόσθιοι χώροι του αυθαιρέτου – αρίστη υποδομή για καφενεδάκι με δυνατότητα, απουσία αντιδράσεων, και επεκτάσεως, αφού πίσω ακριβώς βρίσκονται (2!) τουαλέττες σύμφωνα με τις κατά νόμον προδιαγραφές εγκαταστάσεων εστιάσεως…

 

 

 

 

Στους κ. κ. Παυλόπουλο και Μπασιάκο απευθύνθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2005 δήλωση-διαμαρτυρία 26 σωματείων και συλλόγων για το θέμα της μη εισέτι κατεδαφίσεως του προσκοπικού αυθαιρέτου στο Δάσος Συγγρού. Μερικές ημέρες αργότερα, όταν οι υπογράψαντες σύλλογοι έγιναν 37 η δήλωση επανυπεβλήθη στον κ. Μπασιάκο.Από τον κ. Μπασιάκο ζητήθηκε να παρέμβει προσωπικώς καί να επιβάλει στόν υπ’ αυτού διορισθέντα δασολόγο καί γιά πρώτη φορά μέ μηνιαία αντιμισθία αμοιβόμενο (ΦΕΚ Α255/17-10-2005) Πρόεδρο του κοινωφελους Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, κ. Κ. Μπέση, νά σεβασθεί τό Σύνταγμα καί τούς νόμους, νά υπακούσει στούς 14 λόγους κατεδαφίσεως του αυθαιρέτου και να το κατεδαφίσει πάραυτα.Από τον κ. Παυλόπουλο ζητήθηκε να παρέμβει προσωπικώς και να επιβάλει τα νόμιμα στον γνωρίζοντα το θέμα, αλλ’ επιμόνως αδρανούντα Περιφερειάρχη Αττικής.

Μέχρι στιγμής ουδέν υπήρξε αποτέλεσμα πλην της συνήθους ερωτήσεως στον Δήμο Αμαρουσίου, ο οποίος εδώ και χρόνια, ατιμωρητί αγνοεί τέτοιου είδους έγγραφα.

Το παράδειγμα του αυθαιρέτου δείχνει καθαρά πόσο απροστάτευτος είναι ο πολίτης έναντι της παρανομίας των αρχόντων του. Και πόσον υποκριτικές είναι οι δηλώσεις των αρχόντων μας υπέρ του περιβάλλοντος και της δημοκρατίας.

Για το θέμα της μη κατεδαφίσεως του αυθαιρέτου έχουν ανταλλαγεί μεταξύ των υπηρεσιών δεκάδες εγγράφων, τα οποία δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να ζητούν ενημέρωση από τον Δήμο Αμαρουσίου, που… έκτισε το αυθαίρετο!

Ο Δήμος Αμαρουσίου παγίως αγνοεί τα ερωτήματα αυτά, και καμμία αρχή κατόπιν τούτου δεν κάνει τίποτε για να τού επιβάλλει να τηρήσει τον νόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.